Monitor Apollo Bund Visual

Apollo Bund Visual este unul dintre cele mai sigure dispozitive de monitorizare de pe piaţă de astăzi. Acesta combină indicatorul vizual de pe rezervor, pentru a proteja împotriva umplerii excesive şi alarma de avertizare care vă va avertiza asupra eventualelor scurgeri.
Emiţătorul care este montat pe rezervorul de stocare are un indicator LCD rezistent la intemperii, care indică în mod clar combustibilul rămas în rezervor.
Acest lucru face ca monitorul Apollo Visual Oil să fie ideal pentru procesul de livrare a combustibilului, deoarece puteţi monitoriza nivelul de combustibil din rezervor în timp ce acesta este umplut. Acest lucru limitează riscul unei supraîncărcări, care poate fi curățată cu costuri ridicate. O scurgere de combustibil poate fi periculoasă, iar curățarea poate fi costisitoare Apollo Bund funcţionează prin monitorizarea continuă a oricăror contaminanţi, fie ca urmare a unei defecţiuni a rezervorului interior sau a supraîncărcării rezervorului interior.
Monitorul Apollo Bund Visual este potrivit pentru utilizarea cu orice rezervor de până la 3 metri înălţime, care stochează combustibil - dar este de asemenea adecvat pentru o gamă largă de lichide, inclusiv aditivi, păcură, antigel, biodiesel, ulei de încălzire bio, ulei combustibil, detergenți, lubrifianți, ulei rezidual și apă.
Reţineţi că acest produs nu este potrivit pentru unele rezervoare subterane.

669,42 lei
Reducere

Măsurarea adâncimii rezervorului

Adâncime minimă: 0,1 m, Adâncimea maximă: 3 m

Distanța max de comunicare 200m în condiții normale

Alimentare cu curent receptor: 150-250V, 50-60Hz, respectă EN60335

Emițător: Celule de litiu de 3-volţi (3V-CR2430)

Durata de viaţă a bateriei 7-10 ani (durata de viaţă estimată)

Comunicare wireless 433 mHz.

Transmisie FM, EN 300-220

Temp. max și min de operare (emițător) Intervalul temperaturii de operare -10° - +60°C.

  • Măsurarea adâncimii rezervorului Adâncime minimă: 0,1 m, Adâncimea maximă: 3 m
  • Distanța max de comunicare 200m în condiții normale
  • Alimentare cu curent receptor: 150-250V, 50-60Hz, respectă EN60335
  • Emițător: Celule de litiu de 3-volţi (3V-CR2430) Durata de viaţă a bateriei 7-10 ani (durata de viaţă estimată) Comunicare wireless 433 mHz.
  • Transmisie FM, EN 300-220
  • Temp. max și min de operare (emițător) Intervalul temperaturii de operare -10° - +60°C."
Video