Se încarcă...

Politica retur

Returnarea produselor achizitionate la distanta / Politica de retur

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.romtank24.ro. Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014. Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul. Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. prin e-mail, la adresa office@romtank.ro. ROMTANK poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite produsul la sediul nostru.

Costul transportului pentru retur (de la client catre ROMTANK) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre ROMTANK.

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de www.romtank24.ro – ROMTANK va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@romtank.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

 

 

  • Reducere 10% la rezervoare pentru apa