Se încarcă...

Cum platesc

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Romtank SRL (www.romtank24.ro).

Termenul de livrare a produselor va fi comunicat dupa plasarea comenzii. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatie. Daca stocul este epuizat termenul este de aproximativ 7 zile de la data plasarii comenzii.

Costul transportului este 25 lei (TVA inlcus). Pentru comenzi mai mari de 600 lei (TVA inclus) transportul este gratuit. Se face prin curieri proprii, la sediul dumneavoastra.

 

Plata produselor comandate prin www.romtank24.ro se poate face astfel:

  • numerar la livrare
  • ordin de plata/transfer bancar in avans
  • card bancar

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre ROMTANK SRL (www.romtank24.ro).

Cum platesti online? E simplu!

  • Ai cardul salvat in contul Romtank: selectezi cardul din metodele de plata disponibile si apesi butonul “Trimite comanda”. Plata se efectueaza automat.
  • Ai un card pe care inca nu l-ai salvat in contul tau Romtank: selectezi metoda de plata “Card de credit” sau “Card de debit”, optiunea “Card nou”, apesi butonul “Trimite comanda”, completezi datele cardului tau in noua fereastra EuPlatesc.ro si apesi butonul “Plateste”.

Este posibil ca unele plati sa nu solicite autorizare, in functie de specificul tranzactiei.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata prin e-mail, pe adresa asociata contului tau Romtank. In cazul in care plata nu se autorizeaza, vei primi un mesaj de reincercare. Daca alegi sa salvezi cardul, la urmatoarea comanda il vei putea selecta fara a mai fi nevoie sa introduci toate datele.

 

0%

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Romtank foloseste platforma EuPlatesc.ro.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul EuPlatesc.ro. Romtank nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

 

  • Reducere 10% la rezervoare pentru apa